KAJA: Singelsläpp 15/2 IRRFÄRDENDet surrade av myggor utanför det vackra lilla kapellet, långt ute i skogen, där musiken för första gången spelades. Då, i sin linda, hade den arbetsnamnet Gunghästen, ett namn som passade ganska bra in på de milslånga slingriga grusvägar vi hade åkt i timmar för att komma till Långselet. På väg upp genom Sverige stannade i Nyåker för att köpa pepparkakor, mitt i sommaren(!) och för att insupa landskapen där Camillas förfäder levt! Det var en mäktig känsla att åka över en av Tallbergsbroarna denna vackra julidag 2017 innan vi for vidare mot det hemliga lilla norrlandsparadiset. Sedan den konserten har musiken rest vidare. För ganska exakt ett år sedan spelades den in i ett gammalt stall intill folkskolan i Granhammar, utanför Örebro. Då tillkom även ett mörkare parti där ett dramatiskt fiolsolo senare kom till i Studio Tasbäck i Siljansnäs. Ett år efter sin premiär i Långselet döptes den till Irrfärden! Den 15/2 släpps Irrfärden som Kajas andra singel från kommande albumet Origo (släpp 1/3)! Musiken är skriven av Camilla Åström, arrangemang av Kaja.

Etiketter: kaja: origo

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter