DRÖM OCH REALITET • Charlie Frostenson Brolund

Charlie Frostenson Brolund är textförfattare, låtskrivare och jazzsångare bosatt i Stockholm. Från att ha skrivit jazz, progg och folkpop har nu Charlie de senaste åren övergått till att endast skriva poesi på svenska. Rösten i klingande form är dock fortsatt ett centralt redskap i hens konstnärliga framställning. Dröm och Realitet är en intim och sällsam resa av poetiska skildringar. Med suggestiv röst läser Charlie sin poesi och klär den i en nyansrik skara musikers orginella kompositioner samt i konstnären Hanna Stenmans illustrationer. Färgstarka bilder av röst, ton och illustration målas upp av ett inre i möte med omvärlden, i mötet med de älskade. Medverkande på albumet är Charlies vänner och familj - alla etablerade musiker inom dagens pop-, jazz- och folkmusikscen. Albumet släpps digitalt. Texterna och illustrationerna kommer att finnas på en dubbelsidig affisch.
STREAMA/KÖP
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter