Lucka 11/12, SIngelsläpp: "En stilla natt" med Fia Ekberg

”En Stilla natt gav sig först till känna en julaftonsnatt när jag vandrade runt ensam i Majorna. Det är iskallt på gatorna i stan, särskilt denna natt om en hamnar mellan sammanhangen. Men, vänliga grannar som bjuder på glögg och vill spela musik kan värma, tina själen och bli till finaste fint. Och så kom låten:
  ’Jag ska önska mig en gungstol i julklapp så att jag kan sitta i den och gunga mig till stjärnorna, till stjärnorna och hem. Så önskar jag mig en stol till, och om du vill så kan du sitta i den.’
  Jag tror inte på ensamhet, jag tror på att vi önskar oss gungstolar och tröjor till varandra, att vi tröstar, värmer och vaggar varandra till ro, till stjärnorna, och hem. För annars orkar vi snart inte mer.
  Det här blir min julklapp: en serenad till alla som ensamt vakar i vinternatten.”
- Fia

Patrick Rydman: mixning, kör, trumpet, medproducent.
Petter Eriksson: Mastering
Adam Ekholm: Omslag

Hela albumet "Bangatan" släpps 26/3. Då blir det fler visor i popskrud. Vardagsrealism och storslagen längtan som faller fritt tillsammans.

STREAMA/KÖP

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter