Lucka 18/12, Singelsläpp: "Brukets blå" med Lucas Stark

I dag har vi glädjen att släppa en fin singel med visartisten Lucas Stark tillika en av Kakafon Records grundare för 10 år sedan. Nu har han lämnat över stafettpinnen till eterträdaren Daniel Wejdin och släpper Brukets blå som också spelades in för 10 år sedan!

Lucas Starks låt Brukets Blå handlar om ett mindre brukssamhälle i Södermanland. Ett samhälle med stolta anor. Låten är en kärlekssaga till en arbetsplats, ett bandylag, vackra drömmar och ett folkhem som inte längre finns.

Lucas Stark - Sång, gitarr och cittra
Petter Eriksson - kontrabas och flygel
Joakim Fritzner - Pedal-steel
Bernt Andersson - munspel
Producent: Petter Eriksson

Kakafon Records vill också passa på att rikta ett stort varmt tack till Lucas Stark för tio år av inspirerande arbete hos oss. För din glöd och iver att sprida visan och berättarkonsten. För alla år du hjälpt artister att släppa sin ordkonst och för dina egna alster som fått se dagens ljus hos oss! Vi ser fram emot fler samarbeten i framtiden med dig som artist!
/ Livet, Daniel och Gunnar

Lyssna och njut!

STREAMA/KÖP

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter