VIDEO: Vackrare nu (Fia Ekberg)

Singeln Vackrare nu har fått ett stort gensvar från många håll! Här kommer videon!
SE VIDEON

Plötsligt slutade människor lägga märke till henne sa hon, som om ett filter lagt sig över hela hennes väsen. Jag tyckte det var en märklig berättelse. Men sen kom det fler och fler bekännelser från vänner- mest kvinnor, som upplevt att de blivit osynliga för världen när de kommit upp i en viss ålder”. Vackrare nu är Fia Ekbergs bekännelse. En pop-dikt, En hiphop-visa, en kampsång. En kärleksfull hyllning till att bli äldre, klokare och vackrare. Till våra förebilder och alla som kommer efter.

Medverkande: Fia Ekberg, Anna-Karin Albihn, Mia Bolander, Tinah Hallberg, Tina Sjölund, Anna Wirsen, Carina Karvanen, Inger Unenge
Videoproduktion: Rachel Koumparou
Inspelning och produktion: Fia Ekberg och Patrick Rydman
Mixning: Patrick Rydman, Moorstream Studios, 2020
Mastring: Petter Eriksson Studio Folkhemmet, 2020.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter