Release 26/3: BANGATAN med Fia Ekberg

Fia Ekberg är musikalartisten som blev låtskrivare och vispoet. Bangatan i Majorna, Göteborg, är hennes hem, och livet levt därifrån är grunden för denna personliga platta (hennes första fullängdsalbum). Med påtaglig närvaro berättar Fia sin historia, utan skyddsnät och fallskärmar, i sånger om att älska, åldras, finnas till, vilja leva så att en går sönder, föräldraskap, ilska och längtan efter tillhörighet och försoning. Hon rör sig fritt mellan läcker pop och hjärtskärande visor med inslag av blues, spoken word och cabaret. Krispiga gitarrer och delikata syntljud utgör huvudackompanjemanget till dessa nakna texter, och gästmusiker förgyller och fördjupar soundet och berättelserna ytterligare. Det är vardagsrealism och storslagen längtan som får falla fritt tillsammans.

LYSSNA / KÖP DIGITALT!
BESTÄLL CD HÄR!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter