Albumrelease 10/9: ALDRIG LIKA KONSTIG OCH ENSAM IGEN med Helena Davidsson

På Helena Davidssons nya album Aldrig lika konstig och ensam igen möter svensk vistradition inkännande improvisationsjazz. Helena sjunger om hav som rullar, om svalor, fladdermöss och om en längtan att göra sig fri. Texterna är skrivna av Helena Davidsson och musiken är skriven av sångerskan och kompositören Sofia Pettersson och multimusikern Olle Linder. Helena har tidigare gett ut albumet men det finns kor, båda är inspelade och producerade av Henrik Cederblom (Studio Epidemin i Göteborg). Aldrig lika konstig och ensam igen släpps både som vinyl och CD den 10 september. Medverkande: Helena Davidsson - sång, Henrik Cederblom - gitarr, Olle Linder - sång, bas och trummor, Stefan Wingefors, piano, Lisen Rylander Löve - saxofon, Jon Fält - trummor, Patrick Rydman - sång och percussion, Robert Biggles Sohlberg - sång, Harriet Ohlsson - sång, Lotta Sjölin Cederblom - kör  och Katarina Heed - kör.

STREAMA/KÖP DIGITALT
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter