MANIFESTGALAN 2022: 2 priser till Kakafon! Anna Ekborg (Folk) och Sofia Ekberg (Visa)!

Vi är mäkta stolta över att två av våra utgåvor 2022 pris för årets utgåva på Manifestgalan fredagen den 11/2! 
 

ÅRETS FOLK
Anna Ekborg – Solo
”Ståtlig, mäktig och självklar – sådan är denna solodebut. Med låtar från Rättvik som specialitet spelar denna spelman född i Falun nitton sololåtar med sådan glöd att man tappar andan. Här har vi en ung spelman som med trygghet och energi spelar trad på riktigt, på allvar.”

ÅRETS VISA
Fia Ekberg – Bangatan
”Med personliga texter och egensinniga melodier bjuder årets vis-skiva på en både ämnesmässig och musikalisk bredd. Rösten, som skimrar av värme och vemod, bär fram den röda tråden av uppriktighet som går igen i alla visor på skivan.”

Bakom Manifestgalan står SOM - Svenska Oberoende Musikproducenter
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter