Singelsläpp 19/8: SYND OM MIG SJÄLV med Dina Grundberg!

Den 9 september släpps Dina Grundbergs DEBUTALBUM, en skiva som bjuder på JAZZIG SVENSK VISKONST med både skruv och finess. Debutsingeln ”Synd om mig själv” handlar om något som många känner igen sig i - söndagsångest. Varför är det bara jag som tycker synd om mig? Tillsammans med en lekfull blåssektion och ett svängigt komp hittar Dina Grundberg ett unikt uttryck och vandrar i fotspåren efter profiler som Barbro Hörberg och Hasse & Tage. Samtidigt som hon skapar morgondagens jazzvisa. 

Dina Grundberg - sång/text/musik/arr
Felicia Roos - saxofon
Tilde Schweitzer - trombon
David Stener - piano
Jakob Ulmestrand - kontrabas
Filip Öhman - trummor

Inspelning, mixning och mastering av Klara Goliger i Göteborg 2021.

STREAMA/KÖP
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter