Singelrelease 14/10: FORTSÄTT GÅ med GRÅ

GRÅ berättar om när livet skaver och om när längtan vägrar att ge vika. GRÅ är lugnet och eftertanken, men också åren som gått; det grå i håret som är där för att stanna. Där finns poetisk vardag som skir akustisk visa - för den som stannar upp och lyssnar. På debutsingeln Fortsätt gå berättar GRÅ om kärlek som inte slår omkull, men smyger upp vid sidan och ändå är påtagligt stor. Men räcker den? Under våren kommer debutalbumet Snett ljus.

Medverkande:
Johanna Björneke Wirgård – komposition, sång och gitarr
Petra Haraldson – sång och piano
Daniel Wejdin - kontrabas

Inspelad i Studio Glasfågeln 2022
Inspelning, mix och mastering: Gustav Davidsson
Foto: Daniel Björneke Wirgård
Grafisk design: Cecilia Bergman Leomini
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter