SIngelsläpp 21/10: SUDDENLY SHE PASSED BY med LIVET NORD

Plötsligt gick hon förbi, flickan med den stora röda väskan. Vad har hon i den? Och vart är hon på väg? I våras var det urpremiär för scenkonstföre-ställningen Ska det vara såhär??!, av och med akrobaten/scenkonstnären Signe Veinholt, som Livet Nord skrivit musik till. Efter 25 år som frilansmusiker gör hon sin solodebut på album med musiken ur föreställningen. Suddenly She Passed By är den första singeln från kommande albumet Paperbird som släpps i vår.

Livet Nord – komposition/arrangemang, violiner, klaviaturer, produktion
Camilla Åström – dragspel
Daniel Wejdin – kontrabas
Klara Goliger – Wurlitzer, diverse biljud
Mix: Klara Goliger, Music A Matic Studios (Göteborg)
Mastering: Hans Olsson, Svenska grammofonstudion (Göteborg)
Omslag: Susanna Haverinen

STREAM/DOWNLOAD
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter