Albumsläpp 20/1: VÄRLMAND med RUBINSZTEIN/KARLSSON

Rubinsztein/Karlsson drivs av en längtan efter att få folk att vilja dansa! De vill känna trycket i ett rum när värmen stiger och ljudet av fiolerna plöjer genom ett kokande dansgolv. Med sin naturliga råhet och varma känslighet djupdyker duon i den traditionella musiken från Värmland och gränstrakterna till Norge. I dag släpper de sitt debutalbum “Värmland” på Kakafon records. 14 omsorgsfullt valda låtar som pendlar mellan vemod och eufori, en ohämmad kärleksförklaring till folkmusiken.

Anna Rubinsztein - viola d’amore
Anna Karlsson - viola d’amore och moraharpa

Inspelning: Soundalize studio, Stockholm, Johan Nordin 21/1-23/1 2022
Mix och master: Simon Björklund, 2022
Foto: Fredrik Fridlund
Grafisk design: Johanna-Adele Jüssi

STREAMA / KÖP

LIVE
11/2 Sunne danshus
17/2 Allégården Göteborg
18/2 Stallet Stockholm
19/2 Folkmusikens hus i Rättvik
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter