Singelrelease 3/2: THE ANGRY GIRL med LIVET NORD

The Angry Girl är kraftmusik, en nyårslåt om ilska, sorg och hopp. En uppmaning om att stå upp för det som betyder något och veta när det är nog. The Angry Girl handlar också om att kunna gå vidare efter att ha förlorat någon, att kunna se ilskan och sorgen gå hand i hand och försvinna bortom bergen, att börja om. The Angry Girl är den andra singeln från debutalbumet Paperbird som släpps i vår.

Livet Nord – musik, arr, violiner, midipiano 
Daniel Wejdin – kontrabas
Jonatan Ahlbom - tuba

Midi piano editor: Per Störby Jutbring
Mixing: Klara Goliger (Music A Matic, Göteborg, 2022)
Mastering: Hans Olsson (Svenska Grammofonstudion, Göteborg, 2022)
Foto: Daniel Björneke Wirgård
Omslag: Sanna Haverinen

In English
"The Angry Girl" is powerful music, a New Year's song about anger, sadness and hope. A call to stand up for what matters and know when enough is enough. "The Angry Girl" is also about being able to move on after losing someone, being able to see the anger and sadness go hand in hand, and disappear beyond the mountains, to start over. "The Angry Girl" is the 2nd single from Livet Nord's debut album, "Paperbird", which will be released in May.

On the album you will hear a wide range of influences, traces from neoclassical music, tango, jazz, Balkan music, Swedish folk music and French waltzes. Just like some of the music Livet has played through the 25 years as musician in various projects, bands and performances.

STREAMA / KÖP

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter