EP release 2/6: Vill du leka? med FREDY CLUE

Vill du leka? är en genomärlig debutresa i hur det är att våga lyssna inåt. Att trassla sig ur känslosnåren och blomma ut på andra sidan i en enda stor ickebinär frihet. Plötsligt insåg de: ”Jag är fast i en känsla, i en identitet, i en livssituation som jag inte vet hur jag ska komma ur.” Meditationen blev Fredy Samuels inre förstärkare som lät känslorna, de inre hinderna ta plats och höras. Efter ett tag så föll ledtråd efter ledtråd ned likt mogna äpplen och det var bara att tacka och ta emot. Clue, Fredy Clue, kommer just från den känslan, namnet fångades i luften och la sig snabbt till ro. Musiken i EPn lika så. Den har funnit sin plats och är nu redo för skivsläpp 2 juni 2023. På nyckelharpa, beats och sång, samt med gästmusiker, leder Fredy Clue lyssnaren på ett queer äventyr för att hitta inre frihet.

Albumet släpps digitalt i formaten Stereo och Atmos.

Fredy Samuel Lundh - Nyckelharpa, Sång, Piano (spår 7),
Sabina Lilja - Piano (spår 3)
Mårten Hillbom - percussion (spår 7)

Inspelning: Fredy Clue Studio, Göteborg 2021
Mix och master: Fredy Samuel Lundh, Gabriel Lundh
Foto: Elisabeth Jubelin
Grafisk design: Fredy Samuel Lundh

STREAMA/KÖP

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter