Singelrelease 31/8: LIVETS TRÄDGÅRD med PETRA HARALDSON

Livets trädgård är en nattlig hymn till livet där närvarons magi och dess förunderliga väsen skapar en helt ny berättelse. En berättelse fylld av förväntan och möjligheter och en djupgående känsla av förnyelse. Dans, tyst samförstånd, nakna kroppar som svalkar sig i en sjö och livets enkla skönhet får sitt ögonblick i rampljuset. Petra Haraldson tar oss med på en resa genom en natt där skymning möter gryning, där djupa möten väcker en kärna till liv igen ur sin långa vila och där ögonblicken känns så otroligt nära, som om tiden stannat för att rama in detta minne.

Petra Haraldson visar med sin senaste singel "Livets trädgård" återigen på hennes förmåga att genom musik och text fånga ögonblickets skönhet, förmedla känsla och föra lyssnarna närmare livets essens. Genom att blanda poetiska texter med melodiösa arrangemang skapar hon en musikalisk upplevelse som ofta stannar kvar långt efter att sista tonen klingat ut. I en enastående fusion av skörhet och styrka fortsätter Petra att etablera sig som en bemärkt artist och låtskrivare.

Med sina rötter i södra Sverige har Petra Haraldson en livsresa präglad av mod och passion för musiken. Hennes beslut att fullt ut följa musiken kom sent i livet, men det är just den resan som ger hennes musik en genuin och rörande autenticitet. Hennes musikaliska resa är definitivt en att hålla ögonen på, och Livets trädgård är bara ännu ett smakprov av vad som komma skall från denna artist.

Petra Haraldson - Text, musik, sång och piano
Daniel Wejdin - Kontrabas, akustisk gitarr och elgitarr
Livet Nord - Violinquinton
Producent: Petra Haraldson och Daniel Wejdin
Arrangemang: Daniel Wejdin
Medproducent och stråkarrangemang: Livet Nord
Inspelad i Norrtälje och Siljansnäs av de medverkande musikerna. Piano och sång inspelad på Donsö av Gustav Davidsson.
Mixning och mastering: Gustav Davidsson/Studio Glasfågeln
Omslag: Gerd Cruse Sondén
Layout: Hans Fahlberg

LYSSNA HÄR
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter