Albumrelease 29/9: YLLEFILT med MIDNATTSORKESTERN

En vaggsångsmelodi går över jorden, gör nedslag på olika platser och ändrar sig i stil därefter. Från ett sovrum, ut över havet till olika kontinenter och slutligen ut i rymden. Detta titelspår, Yllefilt, föregås av en prolog där solen sjunker och nattens värld tar ton och följs av rosornas hemliga aktiviteter på en bakgård. Via hunden Lajka, skogarnas djupa ro och midnattståget mot horisonten landar vi i en avslutande epilog där tid och rum sätts i oändlighetsperspektiv och klingar ut i en evighetsloop av kommande seklers trastsång.

MEDLEMMAR
Elina Ryd - sång
Linnea Viklund - violin
Knapp Brita Pettersson - violin
Maria Jonsson - viola
Stina Larsdotter - cello
Gustav Jullander - gitarr
Johan Bengtsson - kontrabas
David Löfberg - text & musik, dragspel

Inspelning, mixning och mastring: Mattias Glavå, Kungssten Studios

MER OM ALBUMET!
LYSSNA!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter